Werkwijze

Als jij merkt dat je op één of meerdere manieren in je leven ‘vastloopt’ en graag wilt groeien, genezen en Jezus beter wilt leren kennen, dan ben je van harte welkom bij ons op een ‘intakegesprek’.

Dit duurt ongeveer een uur en heeft tot doel om elkaar te kunnen ontmoeten en te bespreken wat de hulpvraag/behoefte is. Door hierover in gesprek te gaan, geeft het de kans om te ervaren of je ‘op de juiste plaats’ bent en een ondersteuningstraject wilt opstarten.

 

Ook geeft het mij de kans om te bekijken of ik de juiste persoon ben om jou te kunnen bieden wat je zoekt. Als ik ervaar dat dit niet zo is, dan zal ik hierover eerlijk en open zijn.

Vervolgens zijn er allerlei varianten mogelijk. Gebruikelijk is elkaar om de week te ontmoeten. Indien gewenst, kan dit voor een bepaalde periode ook wekelijks plaatsvinden, maar een lagere frequentie is natuurlijk ook mogelijk. Wel is het wenselijk om elkaar minimaal 1x per maand te zien, omdat er anders te veel tijd tussen gaat zitten om goede ondersteuning te kunnen bieden.